Warta Perusahaan

  • 11.11VS Black Friday

    11.11VS Jumuah Ireng

    Promosi KES Double Eleven, entuk diskon gedhe SAIKI nomer item Spesifikasi Foto MED-370 + oksigen jero; ngisi banyu maneh; kulit sing resik; kelembapan kulit. MED-260 RF, radiofrequency bipolar, anti-kisut, angkat lan firming rai, nambah kolagen MED-140C + Perawatan Kukul, ...
    Waca liyane
  • How to Protect Yourself & Others

    Cara Nglindhungi Dhewe & Liyane

    Ngerti carane nyebar 1. COVID-19 nyebar kanthi gampang saka wong menyang wong, utamane kanthi rute ing ngisor iki: 2. Antarane wong sing ana hubungane cedhak (ing 6 kaki). 3. Liwat tetesan pernapasan sing diasilake nalika wong sing kena infeksi batuk, wahing, ambegan, nyanyi utawa ngobrol. 4. Res ...
    Waca liyane
  • KES overseas Business Department team building activities- ski

    Kegiatan bangunan tim Departemen Bisnis KES jaban rangkah- ski

    Ing tanggal 12 Desember, departemen Bisnis KES ing jaban rangkah nyipta kagiyatan kegiatan kanggo nggawe kegiatan ski, sajrone epidemi COVID-19, ngarep-arep supaya kabeh staf bisa tetep kuwat lan sehat, meksa nindakake olahraga, nolak kadhemen lan virus, terus nawakake layanan sing luwih apik kanggo jaban rangkah pelanggan Mangsa ...
    Waca liyane