Ing tanggal 12 Desember, departemen Bisnis KES ing jaban rangkah nyipta kagiyatan kegiatan kanggo nggawe kegiatan ski, sajrone epidemi COVID-19, ngarep-arep supaya kabeh staf bisa tetep kuwat lan sehat, meksa nindakake olahraga, nolak kadhemen lan virus, terus nawakake layanan sing luwih apik kanggo jaban rangkah pelanggan

Mangsa teka, Beijing sing apik uga nampani kepingan salju sing akeh banget, staf saka KES seneng karnaval ing jagad es lan salju. Dheweke main ski kanthi seneng, main gelut salju, ngrasakake kecepetan lan semangat pengalaman salju ekstrem ing resor ski Beijing Pinggu Yuyang.

Ski minangka olahraga outdoor musim salju sing khas kanthi stimulasi sing kuat. Proses ski, angger ing posisi skis, lan liwat tangan lan sikil, ditambah teknologi sing luar biasa, sampeyan bisa muter salju!

Kegiatan nggawe tim ski, gawe staf kanggo nguatake semangat kerja tim ing kesadaran ing kompetitif, gotong royong, konfrontasi lengkap, supaya saben staf bisa kenal, sinau kanthi luwih ngerti budaya perusahaan perusahaan, ing wektu sing padha, ngapresiasi salju supaya saben karyawan ngerteni karyawan lan kemampuane kanggo menehi kontribusi kanggo pangembangan sabanjure perusahaan.

KES nawakake topeng N95 kanthi gratis lan kirim kanthi pesen. 


Wektu kiriman: Des-17-2020