Promosi KES Double Eleven, entuk diskon gedhe SAIKI

Nomer barang

Foto

Spesifikasi

MED-370 +  1 oksigen jero; ngisi banyu kanthi jero; kulit sing resik; kelembapan kulit.
MED-260  2 RF, radiofrequency bipolar, anti-kerut, ngangkat wajah lan firming, nambah kolagen
MED-140C +  3 Perawatan kukul, Ngilangi Kapal Darah, Ngilangi Rambut, Ngilangi Pigmen, SHR15 * 50, Elight15 * 35, G10 * 40.
ICE2 + Pro  4  ND YAG LASER + IPL + RF + E Light + Fractional rf 4 In 1, ngilangi rambut, peremajaan kulit, ngilangi tato, ngilangi kukul; SHR1550 + Elight 1233 + Thermage + Φ5 ND YAG LASER
ICE2 +  5 ND YAG LASER + IPL + RF + E Cahaya + Fractional rf 4 Ing 1; ngilangi rambut, peremajaan kulit, ngilangi tato, ngilangi kukul; SHR1550 + E1233 220V
ICE4 +  6 Ngilangi Rambut, Peremajaan Kulit, Pigmentasi, Kukul, Terapi Vaskular, Ngilangi Krim, Ngangkat Wajah; SHR2540 + SHR1550 + E1233 + Thermage 220V
ICE-  7 Ngilangi Rambut, SHR1550 2000W
SLIM2  8 Peralatan Pelangsingan Cryolipolisis
MED-808  9 600W; Ngilangi Rambut permanen;
DL1  10 500W; Ngilangi Rambut permanen;
HIFU100  11 anti tuwa kisut; Angkat lan ngencengi pasuryan; awak langsing

11.11 PROMOSI

Tuku Loro Mesin Entuk 1 Kulit Analyzer (Mung 4 sing Sedia)  
Tuku 5 Mesin Entuk 1 Hydro2 Facial (MED-370 +).  
Hydro2 Facial (MED-370 +) Tuku 5 Gratis 1.  
Hydro2 Facial (MED-370 +) Tuku 10 Gratis 3.  
Tuku 1 HIFU Entuk 2 Cartridge Gratis.  
4D HIFU Tuku 5 Entuk 1 Gratis.  

Double Eleven (11.11, utawa 11 Nov), alias Singles 'Day Festival minangka acara blanja global sing diprakarsai dening Alibaba lan diadopsi dening platform lan ritel e-commerce liyane. Konsumen bisa nyana diskon paling gedhe ing taun iki sajrone Double 11 nalika bisnis ngarepake bagean pinunjul saka bathi taunan saka dodolan festival blanja iki.

Apa Jumuah Ireng?

Black Friday nuduhake dina sawise preinan Thanksgiving AS, sing uga biasane dadi preinan kanggo akeh karyawan. Biasane dina sing kebak penawaran blanja khusus lan diskon abot lan dianggep wiwitan musim blanja liburan. Ing sejarah, Jumuah Ireng yaiku pasar saham bencana sing kedadeyan tanggal 24 September 1869. Ing dina kasebut, sawise jaman nyebar spekulasi, regane emas ambruk, lan pasar ambruk.

Jumuah Ireng uga bisa ngrujuk menyang Kacilakan pasar saham 1869.

TAKEAWAYS KUNCI

1. Dina Jumuah Ireng nuduhake dina sawise Thanksgiving lan simbolis katon minangka wiwitan musim blanja liburan sing kritis.

2. Toko nawakake diskon gedhe babagan elektronik, dolanan, lan hadiah liyane, utawa paling ora kesempatan pertama kanggo konsumen tuku apa wae produk sing paling apik.

3. Uga penting kanggo pengecer: Cyber ​​Monday, dina pisanan kerja maneh kanggo konsumen sawise akhir minggu preinan.


Wektu kiriman: Des-17-2020