Mesin cukur rambut wanita CE medis / diode 808 ulasan laser

Chelly Cai

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

 Diode Portable Laser Hair Removal Machine, Diode Laser Machine Machine Jerman Laser Emitter Panjang gelombang 808nm

Tag:

ngilangi laser rambut, mesin nyopot rambut laser diode

Teori Pakaryan

Sistem kasebut nggunakake dawa gelombang rambut sing optimal 808nm diode kanggo penetrasi jero menyang dermis ing endi folikel rambut. Ing prosedur perawatan, serangkaian fluensi sithik, pulsa pengulangan dhuwur nambah suhu folikel rambut lan sekitar, jaringan nutrisi nganti 45 derajat Celcius. Pangiriman panas sing luwih bertahap nggunakake chromophores menyang jaringan sekitar minangka waduk kanggo dadi panas folikel rambut kanthi efektif. Iki, bebarengan karo energi panas sing diserap langsung dening folikel rambut, ngrusak folikel lan nyegah tuwuh maneh. Mesin laser dioda 808nm khusus efektif kanggo melanosit folikel rambut tanpa jaringan sing ana cedera. Lampu laser bisa digunakke dening batang rambut lan folikel rambut ing melanin, lan diowahi dadi panas, saengga nambah suhu folikel rambut. Nalika suhu mundhak cukup dhuwur kanggo ngrusak struktur folikel rambut, sing ilang sawise proses fisiologis alami folikel rambut banjur entuk tujuan ngilangi rambut permanen.

Spesifikasi

Model NO. MED-808m
Jinis Laser Biaya Mesin Diode Dhuwur / Laser Ngilangi Rambut
Dawane gelombang 808nm Standard755nm, 1064nm, Tri-panjang gelombang opsional

Ukuran Spot sing bisa diganti 9 * 9, 12 * 12, 12 * 18 opsional

Ukuran Spot 12 * 12mm²
Tingkat Repetisi nganti 10HZ
Fluensi 10-125J / CM2
Jembar Pulsa 10-400ms
Daya Puncak 2500W
Spesifikasi Platform 100-240VAC 12A MAX / 50-60HZ
Bobot Net 27KG
Ukuran 397mm * 357mm * 463mm

Lamaran laser laser diode 808nm ngilangi rambut: Ngilangi rambut permanen sing aman ing kabeh jinis kulit; ora lara, nyaman banget sajrone perawatan; Cocog kanggo rambut sing ora dikarepake ing wilayah kaya rai, tangan, kelek, dodo, punggung, bikini, sikil… uga kulit anyar lan kulit saya cepet.

1) Pengirangan Rambut permanen ing kabeh rambut berpigmen lan kabeh jinis kulit — kalebu kulit kecokelatan.

2) Bebas Sakit, Bebas Rambut - Ngilangi Rambut sing Nyaman

Kauntungan

·Safe lan Nyaman, Mupangat Ganda

Biaya Mesin Laser Ngilangake Rambut kanthi Modul Pendingin Aktif TEC dobel nggawa efek pendinginan kembar. TEC kaping pindho wiwit digunakake nalika suhu banyu luwih saka 25 ° C, kanggo mesthekake suhu banyu antara 25 ° C lan 30 ° C, lan safir murni cukup adhem. Ing kasus iki, kasedhiya perawatan paling aman lan nyaman. Wektu kerja sing tetep suwe bakal dobel bisnis sampeyan.

·Sistem Diagnostik Gampang Sentuh lan Gampang

Biaya Mesin Ngilangake Rambut nganggo piranti lunak tutul kanthi gampang nyedhiyakake setelan sing disaranake kanggo macem-macem jinis kulit lan warna rambut kanggo pangguna pungkasan, dadi operasi ora angel maneh. Sistem diagnosis kesalahan cerdas nyedhiyakake Cathetan Kerja kanggo komponen penting kayata penggemar, sistem pompa lan pendinginan. Setengah wektu lan biaya investasi sawise layanan sales.

Sadurunge & Sawise

Paket & Pengiriman

Paket  Kasus Penerbangan Standar
Pangiriman  Sajrone 3-4 Dina Kerja
Kiriman  Door to door (DHL / TNT / UPS / FEDEX…), Liwat udhara, Kanthi segara

 

 

 

Pabrik KES

 

 

 

 

Layanan / Garansi Kita

Minangka produsen profesional, kita nyedhiyakake layanan tindakake:

1. Rega murah kanggo mesin laser hair diode sampel, rega Kompetitif kanggo distributor

2. Garansi setaun lan perawatan wektu urip

3. Ing pangiriman wektu.

4. Jaminan kualitas dhuwur ..

 

Bayaran

Transfer Bank, Western Union.

FAQ

 

  1. Opo iku ngilangi rambut laser diode perawatan?Biaya Mesin Ngilangake Rambut nganggo Laser nggunakake teknologi semikonduktor sing ngasilake cahya sing koheren ing kisaran inframerah. Karakteristik unik kasebut nggawe laser diode minangka teknologi sing paling cocog kanggo ngilangi rambut laser, supaya perawatan kabeh kulit lan rambut bisa ditrapake kanthi aman, ing kabeh area awak.
  2. Apa sing bisa dakarepake? 

Lampu laser nyebabake kerusakan permanen ing folikel rambut lan banjur mateni cenderung tuwuh. Ing perawatan ngilangi rambut laser diode, lampu laser mung mengaruhi rambut kanthi aktif. Asring diasumsikan manawa ngilangi rambut laser nyebabake ngilangi rambut kanthi permanen.

  1. Apa liyane sing kudu aku lakoni nalika golek perawatan laser?

Aja kena sunar / tanning sajrone 7-10 dina sabanjure.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita