Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

KONTAK KAMI

Alamat

NO. 15, Zona 2, Taman Industri Mafang, Taman Pinggu, Taman Sains lan Teknologi Zhongguancun, Kecamatan Pinggu.


Telpon

0086 18701541829


Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita