logo1  Babagan KES

Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. minangka produsen piranti medis & estetis global ing China, didegake ing taun 1999, area pabrik 5000m2, 200+ karyawan, 8 lini produksi, 18 departemen.

Piranti KES entuk sertifikasi CE, TUV Medical CE, FDA, CFDA, RoHS. Kalebu IPL SHR, Elight, 808nm Diode Laser, CO2 Laser Fractional, Q Switch Laser, Slimming Body, Cryolipolysis, Lipo Laser, HIFU, Home Use Aesthetic Devices etc.

logo1  Sertifikasi

Sertifikasi negesake manawa piranti kasebut wis lulus tes kinerja lan tes jaminan kualitas, minangka langkah pertama sadurunge pelanggan milih piranti sing cocog.

FSC (Sertifikat Penjualan Gratis), kanggo Thailand, Indonesia, Suriah, Mesir, Kolombia, Costa Rica, Argentina ...

Sertifikat Penjualan Gratis (FSC) mbuktekake manawa piranti medis kasebut memenuhi syarat kesehatan lan keamanan pasar ekspor, bisa diimpor lan didol ing pasar impor.

logo1  Departemen R&D

Departemen R&D duwe 20 insinyur, pengalaman 15 taun ing piranti estetika medis, ngembangake piranti anyar lan ngapikake piranti sing wis ana.

logo1  Kontrol Kualitas

12 teknisi kanggo mriksa kualitas komponen lan mesin, 3pasuryan tim inspeksi bagean QC kanggo pelanggan VIP, kanggo ngirim piranti sing cocog utawa ngluwihi pangarepan pelanggan.

logo1  Jalur Klinis

10 Tim dokter, 15 rumah sakit sing kerja sama, nyedhiyakake uji klinis lan protokol klinis.

Kanggo mesthekake piranti kasebut aman lan efektif ing wong.

logo1  Rantai Pasokan

Rantai Pasokan KES kanthi lengkap memenuhi persyaratan sistem manajemen mutu ISO13485: 2016, diidini nyedhiyakake piranti medis sing kanthi konsisten memenuhi syarat regulasi pelanggan lan sing ditrapake.

logo1  Sawise Layanan

Departemen layanan kalebu 12 insinyur, layanan online 7 * 24 jam, nyedhiyakake komunikasi Inggris, Rusia, Spanyol, Jepang, Arab, Bahasa Cina. Solusi kanthi manual utawa video bakal diwenehake sajrone 2 x24 jam.

logo1  Dhukungan Marketing

Departemen pemasaran mromosikake bisnis sampeyan lan ndorong penjualan produk utawa layanane. Nyedhiyakake riset sing dibutuhake kanggo ngenali target pelanggan lan pamirsa liyane.

Materi Pemasaran Ndhukung pelanggan, kalebu Brosur, Video, Manual pangguna, Manual Layanan, Protokol Klinis lan Harga Menu. Kanggo ngirit wektu lan biaya desain para pelanggan.

logo1  Umpan Balik Pelanggan

KES menehi perhatian serius marang Umpan Balik Pelanggan, supaya luwih becik nggawe pengalaman pelanggan sing paling apik, lan nambah piranti lan layanan.

logo1  OEM & ODM

Piranti OEM & ODM kanggo distributor sing pengin nggawe merek dhewe nganggo piranti anyar sing luwih cocog karo kabutuhane pelanggan, lan malah bakal ngasilake ruang bathi.

Babagan Kita

KES__Corporate_Profile-1 KES__Corporate_Profile-2 KES__Corporate_Profile-3 KES__Corporate_Profile-4 KES__Corporate_Profile-5 KES__Corporate_Profile-6 KES__Corporate_Profile-7 KES__Corporate_Profile-8 KES__Corporate_Profile-9 KES__Corporate_Profile-10 KES__Corporate_Profile-11 KES__Corporate_Profile-12 KES__Corporate_Profile-13 KES__Corporate_Profile-14 KES__Corporate_Profile-15 KES__Corporate_Profile-16 KES__Corporate_Profile-17 KES__Corporate_Profile-18 KES__Corporate_Profile-19 KES__Corporate_Profile-20 KES__Corporate_Profile-21 KES__Corporate_Profile-22 KES__Corporate_Profile-23 KES__Corporate_Profile-24 KES__Corporate_Profile-25 KES__Corporate_Profile-26 KES__Corporate_Profile-27 KES__Corporate_Profile-28 KES__Corporate_Profile-29 KES__Corporate_Profile-30 KES__Corporate_Profile-31 KES__Corporate_Profile-32 KES__Corporate_Profile-33 KES__Corporate_Profile-34 KES__Corporate_Profile-35