KES

Kaping telu

produk

Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

liyane >>

Babagan
KES

Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. minangka produsen piranti medis & estetis global ing China, didegake ing taun 1999, area pabrik 5000m2, 200+ karyawan, 8 lini produksi, 18 departemen.

Piranti KES entuk sertifikasi CE, TUV Medical CE, FDA, CFDA, RoHS. Kalebu IPL SHR, Elight, 808nm Diode Laser, CO2 Laser Fractional, Q Switch Laser, Slimming Body, Cryolipolysis, Lipo Laser, HIFU, Home Use Aesthetic Devices etc.

warta lan informasi